home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Nincs gond az üzemanyag ellátással, szándékos pánikkeltésről van szó
(Pannon Rtv)
2022.03.04.
LXXVII. évf. 9. szám
Nincs gond az üzemanyag ellátással, szándékos pánikkeltésről van szó

Így reagált Szerbia kormánya azokra a hírekre, melyek szerint egyes benzinkutak korlátozták a vásárolható üzemanyag mennyiségét. Az intézkedést az érintett benzinkútlánc tulajdonosa is cáfolta.

Szerbia kormánya a közleményében kiemeli, hogy az országban nincs gond az üzemanyag ellátással. Hozzáteszik, minden üzemanyagból elegendővel rendelkezik az ország.

Az érintett benzinkútlánc tulajdonosa is cáfolta a világhálón megjelent híreket. Elmondta, nincs ok a pánikra. Minden üzemanyagból annyit töltünk, amennyit a vásárló kér, mindenfajta üzemanyagból elegendő mennyiséggel rendelkezünk – nyilatkozta a Telegrafnak. Hozzátette, hogy ez a jövőben is így marad.

Szerbia februárban fagyasztotta be az üzemanyagárakat március 14-ig. A rendelet értelmében az eurodízel literenkénti árát 179 dinárban, a 95-ös ólommentes benzinét pedig 171 dinárban határozták meg.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..