home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
Nincs enyhítés, erről döntött a válságstáb
Pannon RTV
2021.01.29.
LXXVI. évf. 4. szám
Nincs enyhítés, erről döntött a válságstáb

A válságstáb egyhangúlag döntött, nem támogatnak továbbra sem engedményeket a koronavírus terjedésének megakadályozására hozott intézkedések kapcsán.

Ezt nyilatkozta a sajtónak a válságstáb ülése után dr. Darija Kisić Tepavčević, a stáb tagja, szerb munkaügyi miniszter. Ez azt jelenti, hogy a jelenleg érvényben levő szabályok a továbbiakban is érvényben maradnak. Arra a kérdésre, hogy szó volt-e a stáb ülésén a Magyarországról való visszatéréskor kötelező PCR-teszt felmutatásának megszüntetéséről, Tepavčević igenlő választ adott, ugyanakkor azt mondta, nem született döntés a felfüggesztésről a megbetegedések számának jövőbeli növekedése miatt - írja a szerb közmédia. A Crvena zvezda-AC Milan futballmeccs kapcsán azt mondta, nincs lehetőség az enyhítésekre. Hozzátette, annak ellenére, hogy jól halad a vakcinnáció az országban, továbbra is kedvezőtlen a járványügyi helyzet. Arról pedig, hogy mikor várható enyhítés, nem döntöttek, folyamatosan elemzik a járványügyi helyzetet, és annak fényében határoznak a továbbiakban.

Fotó: Tanjug/Szerb Kormány/Slobodan Miljević

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..