home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Néptáncszemle, 58. alkalommal
Balázs Szilvia
2021.06.27.
LXXVI. évf. 25. szám
Néptáncszemle, 58. alkalommal

Soha nem fordult elő korábban, hogy a hagyományosan, június utolsó hétvégéjén megrendezésre kerülő Néptáncszemle elmaradt volna Bajmokon. Tavaly a világjárvány miatt mégis kénytelenek voltak belátni a szervezők, hogy nem lesz rendezvény – így aztán gőzerővel elkezdtek készülni az ideire.

A péntek esti vihar éppen annyira frissítette fel a levegőt, hogy szombaton este kellemes volt a szabadban tartózkodni. Az emberek már nagyon vágytak a barátkozásra, bármilyen kulturális eseményre, így nem csoda, ha zsúfolásig megtelt a bajmoki Sportközpont lelátója. A Jedinstvo–Egység Művelődési Egyesület szervezésében ugyanis itt került sor az idei Néptáncszemlére, amelyen több mint tíz csoport állt színpadra, és Magyarországról is érkeztek fellépők.

A szervezők azt mondták: érezhető volt, hogy a közönségnek mennyire hiányzott már a szemle, és bíznak abban is, hogy többé nem marad el a rendezvény. A csoportokat és a vendégeket a fellépés után a Jedinstvo–Egység Művelődési Egyesület előtt koncertekkel és késő éjszakáig tartó tánccal várták.

Fényképezte: Balázs Szilvia

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..