home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Nemzetközi könyvvásár Újvidéken
2023.03.08.
LXXVIII. évf. 10. szám
Nemzetközi könyvvásár Újvidéken

Az Újvidéki Vásár területén március 7-én kezdődött meg a nemzetközi könyvvásár és az Art Expo elnevezésű művészeti kiállítás. Az esemény melynek célja az olvasás és az irodalom népszerűsítése, március 13-áig, hétfőig tart.

Hat országból több mint 200 kiállító vesz részt az idei rendezvényen. Magyar nyelvű kiadványaival a Forum Könyvkiadó Intézet mutatkozott be az érdeklődőknek.  

A könyvvásár számos irodalmat népszerűsítő programmal várja a látogatókat. Ilyen például a Laza Kostić Napok, mely keretében az azonos nevet viselő díjat is átadják. Az elismerést ezúttal Maja Trifunović Gutači vatre című könyve kapta.

Az Art Expo a különböző képzőművészeti ágakat és irányzatokat, valamint alkotókat és galériákat népszerűsít.

Csütörtökig 10 és 20 óra között látogatható az esemény, péntektől vasárnapig 10 és 21 óra között. A belépés minden nap díjtalan.


Fotó: Pannon RTV

Forrás: Pannon RTV, Magyar Szó, 021.rs

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..