home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Nemzetközi festőkolónia Erzsébetlakon
Martinek Imre
2012.10.31.
LXVII. évf. 44. szám
Nemzetközi festőkolónia Erzsébetlakon

Sorrendben ötödik alkalommal tartottak nemzetközi festőtelepet Erzsébetlakon. Az eseményen tizenegy magyarországi, ausztriai, romániai és szerbiai művész vett részt, akik mindenekelőtt a Császár-tó szépségét igyekeztek vásznukra varázsolni. (Barna Zoltán felvétele)

Sorrendben ötödik alkalommal tartottak nemzetközi festőtelepet Erzsébetlakon. Az eseményen tizenegy magyarországi, ausztriai, romániai és szerbiai művész vett részt, akik mindenekelőtt a Császár-tó szépségét igyekeztek vásznukra varázsolni. A rendezvény idején a falu katolikus templomában levő kegytárgyak restaurációja is folytatódott a vonyarcvashegyi Illés-Major Julianna vezetésével.
Az alkotások egy része — a korábbi évek gyakorlatát követve — ezúttal is a faluban maradt, tovább gazdagítva a már meglévő gyűjteményt. A kolónia támogatásához a helyi önkormányzaton kívül az iskola dolgozói közössége, valamint a maga módján e közép-bánsági mintafalu lakossága is nagymértékben hozzájárult.


 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..