Németh Zsolt Zentán

Németh Zsolt Zentán

Pásztor Istvánnak, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökének meghívására vajdasági körúton vesz részt Németh Zsolt államtitkár, a Magyar Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke. Mint kijelentette, jövetele összefüggésben áll a közelgő választások kampányával.

Látogatás során Zentán megtekintette a magyarországi tulajdonban lévő Tisza Automotive autóipari alkatrészeket gyártó vállalatot. A kíséretében volt Pásztor István, a Tartományi Képviselőház és a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke, Juhász Bálint tartományi gazdasági, foglalkoztatási és nemi egyenjogúsági titkárhelyettes, valamint Ceglédi Rudolf, Zenta község polgármestere és a helyi önkormányzat több tisztségviselője.

Németh Zsolt az újságíróknak a küszöbön álló választások fontosságáról és tétjéről beszélt, és elmondta azt is, hogy a gazdaság- és területfejlesztési program első fordulójában közel kétezer-ötszáz pályázatot adtak be. A VMSZ-re utalva megjegyezte: A vajdasági magyarságnak az elkövetkezendő egy-két hét áll a rendelkezésére, hogy eldöntse, részt vesz-e a választásokon, és támogatja-e a szavazataival azt a politikai erőt, amely az elmúlt években kiérdemelte a vajdasági magyar közösség bizalmát.


A nyitókép Herédi Krisztián felvétele

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Községeink Életéből rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Németh Zsolt Zentán
Községeink Életéből
  • Tóth Lívia
  • 2020.08.12.
  • LXXV. évfolyam 32. szám
Facebook

Támogatóink