home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Nem tart ma ülést a válságtörzs
2021.03.29.
LXXVI. évf. 12. szám
Nem tart ma ülést a válságtörzs

A korábbi bejelentésekkel ellentétben mégsem tart ma ülést a koronavírus-járvánnyal foglalkozó válságtörzs. Ezt Ana Brnabić kormányfő jelentette be.

Az előző ülésen a meglévő intézkedések hatályban maradásáról döntöttek.

A jelenleg érvényes intézkedések szerint a gyerekek kisebb csoportokban mehetnek iskolába. A válságtörzs a múlt héten elfogadta az oktatási minisztérium kérelmét, hogy a gyerekek kisebb csoportokban, az óvintézkedések betartása mellett, mehessenek az iskolába, hogy leosztályozzák őket.

Szerbiába PCR-teszt nélkül csak a vakcina mindkét adagjának felvételét igazoló bizonylattal lehet belépni, az AstraZeneca esetében az első dózis is elég, mivel a másodikat néhány hónappal később adják be. Ez a szerb állampolgárokra és a külföldiekre is vonatkozik.

A bevásárlóközpontok és a vendéglátóhelyek zárva vannak, az élelmiszerüzletek, a gyógyszertárak és a töltőállomások működhetnek. (Forrás: Novosti)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..