home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Nem lesznek szigorítások, de szigorú büntetések igen
Pannon RTV
2020.10.28.
LXXV. évf. 44. szám
Nem lesznek szigorítások, de szigorú büntetések igen

Ma regisztrálták a legtöbb új fertőzöttet Szerbiában - már 15 óra előtt meghaladjuk az 1200-at - jelentette be rendkívüli sajtótájékoztatóján Aleksandar Vučić szerb államfő.

A számok aggasztók, de a helyzet továbbra is jobb mint Európa más részein. Az elnök köszönetet mondott az egészségügyi dolgozóknak, 10 ezer dináros egyszeri segélyt jelentett be a számukra, amit az év végéig fognak megkapni. A fizetésük fokozatosan és folyamatosan emelkedni fog - tette hozzá.

Nem lesznek szigorítások Szerbiában, de komoly és szigorú büntetésekre számíthatnak azok, akik nem tartják be a jelenlegi intézkedéseket - mondta a szerb államfő. Aleksandar Vučić hangsúlyozta, már a következő napokban számítani lehet erre. Nincs más választásunk, nem állíthatjuk le a gazdaságot, de ezeket a minimális intézkedéseket be kell tartani - mondta Vučić miután találkozott a Covid-kórházak vezetőivel. 

Azt is elmondta, hogy a további szigorításokról a szakemberek döntenek majd. 

955 lélegeztetőgépe van még az országnak, emellett pedig 114 mobil lélegeztető is. 

A szerb államfő arról is beszélt, hogy a napokban 15 ezer influenza elleni védőoltás érkezik Magyarországról, és további védőoltásokat kap Szerbia Németországtól is. 

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..