home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Nem csillapodik a Mamma Mia!-láz: plusz előadás a szegedi Dóm téren
2016.01.06.
LXXI. évf. 1. szám
Nem csillapodik a Mamma Mia!-láz: plusz előadás a szegedi Dóm téren

Idén is új előadást kell beiktatni a Mamma Mia!-ból a Szegedi Szabadtéri Játékok műsorkínálatában, olyan kiemelkedő az érdeklődés az ABBA-musical iránt. A korábban meghirdetett estékre már most, év elején alig lehet pár jegyet venni. A július 21-i plusz időpontra csütörtöktől lehet belépőt vásárolni.

Harmadik éve szerepel a Szegedi Szabadtéri műsorán a 2014-ben a Madách Színház csapatával színre vitt, nagysikerű ABBA-musical, a Mamma Mia! Úgy tűnik, megunhatatlan a mediterrán görög szigeten játszódó szerelmi történet látványos előadása. Eddig 11 estén került színre a Dóm téren, és közel 45ezren látták a szórakoztató produkciót, melynek fináléjában együtt tombolnak a színészek és a nézők  színpad előtt és a nézőtéren is.
 
Idén is akkora az érdeklődés a darab iránt, hogy plusz előadást kell beiktatni a műsorba, hiszen a tavalyi évad végén meghirdetett két estére már szinte az összes jegy elfogyott. Így július 22. és 23. mellett 21-én is lesz Mamma Mia!. Az új, csütörtöki időpontra január 7-től, csütörtöktől lehet belépőt vásárolni. A pénteki és szombati előadásokra már csak pár darab jegy szabad, illetve igen korlátozott számban még bérletben kapható rájuk belépő. Az új musicallel, az Ének az esőbennel lehet párosítani illetve kapható az összes musicalelőadást tartalmazó összevont tikettben és évados bérletben is.
 

Fotó: Mohos Angéla
 
A 2014-es és 2015-ös évad szenzációja volt a Magyarországon első alkalommal a Szegedi Szabadtérin, a Madách Színház által bemutatott Mamma Mia! című ABBA-musical, mely az ősbemutató óta a világon először Szegeden került színre non replica változatban, vagyis saját rendezői koncepcióval. A darab a londoni West Enden és a New York-i Broadway-n is hatalmas sikerrel fut 1999 óta, 2008-ban pedig közönségkedvenc film készült belőle. Világszerte közel 180 városban, több mint 54 millió néző előtt játszották már az ABBA 27 slágerét felvonultató darabot. Elhangzik benne többek közt a „Dancing Queen”, a „Knowing Me Knowing You”, a „Super Trouper” és természetesen a „Mamma Mia!” is. A megunhatatlan ABBA-dalok várhatóan ismét kirobbanó diszkóhangulatot teremtenek majd a nézőtéren.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..