home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Nem csak verseny, baráti találkozó is
Tóth Lívia
2021.07.26.
LXXVI. évf. 29. szám
Nem csak verseny, baráti találkozó is

Egy év kihagyással, a megszokottól eltérő időpontban, de ragyogó napsütésben és jókedvű főzőcsapatok részvételével — közöttük volt a Hét Nap szerkesztősége is — tartották meg a hétvégén Kispiacon a XII. Nemzetek Főzőversenye Határok Nélkül elnevezésű rendezvényt, mely magában foglalta a Politikusok, polgármesterek, helyi közösségi elnökök és választott képviselők X., valamint a Média VIII. Grill- és Főzőversenyét is

Minden kategóriában több első, második és harmadik helyezést ítéltek oda, a médiaversenyben az első díjat a 63-as csapat, vagyis a Hét Nap szerkesztőségének kiváló halászléje érdemelte ki, melyet Kartali Róbert főzött.

Fényképezte: Szalai Attila

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..