home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Negyedszer is Europe for Citizens Zentán
(Tha)
2022.09.08.
LXXVII. évf. 36. szám
Negyedszer is Europe for Citizens Zentán

Zenta Község negyedszerre vesz részt az Európai Unió által támogatott Europe for Citizens programban. Az eseményt a városnapi programsorozat keretében rendezik meg – hangzott el a városházán megtartott sajtótájékoztatón, melyen Czegledi Rudolf polgármester és Sztantity Szebasztián, a községi tanács gazdasággal és turizmussal megbízott tagja vett részt.

Elhangzott, a projektum részeként több napon át tartó műhelymunkát szerveznek. A vendégek a magyarországi Budavárról és Tiszafüredről, a szlovéniai Kranjból, a felvidéki Dunaszerdahelyről és az erdélyi Székelykeresztúrról érkeznek.

A rendezvény nyitókonferenciája szeptember 9-én, pénteken, 17 órakor kezdődik a zentai városháza dísztermében. A jelenlévőkhöz szól Deli Andor Európa Parlamenti képviselő és Kovács Elvira, a Szerb Képviselőház alelnöke, az Európai Integrációs Bizottság elnöke.

A sajtó képviselői arról is értesültek, hogy a szeptember 10-ére, szombat délelőttre, a zentai városközpontba tervezett Szolidaritás falut, az időjárási előrejelzés miatt a Népkertbe, Sportcsarnokhoz helyezik át, ahol a küldöttségek bemutatják a kulturális, történelmi és gasztronómiai értékeiket.

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..