home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Négy pályázatot hirdetett meg a tartományi mezőgazdasági titkárság
Pannon RTV
2021.03.04.
LXXVI. évf. 9. szám
Négy pályázatot hirdetett meg a tartományi mezőgazdasági titkárság

Ezúttal a tűzoltóegyesületek, a mezőgazdasági szakközépiskolák, valamint a méhészek jelentkezhetnek.

Az érdeklődőknek április 2-ig, illetve 9-ig 52 millió dinár keretösszeg áll rendelkezésre. A méhészek 25 millió dinár értékben kaptárak, méhcsaládok, valamint felszerelés vásárlására nyújthatják be pályázataikat. A titkárság az idén első ízben kamattámogatásra is írt ki pályázatot – mondta Ótott Róbert tartományi mezőgazdasági titkárhelyettes: „Teljesen új, eddig nem létező kiírás a tartományi titkárság vonatkozásában, az pedig a kamattámogatási pályázat, ami azokat a termelőket tudja támogatni, akik a Vajdasági Fejlesztési Alapnál vettek fel új eszköz vásárlására vagy öntözőrendszer vásárlására hiteleket, itt egy kétmillió dináros keretösszegünk van, és ezeknek a felvett hiteleknek a kamatrészét tudják a pályázók ebből megvalósítani.”

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..