home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Négy kontinens képviselői a IV. Nemzetközi Üzleti Fórumon
2021.11.25.
LXXVI. évf. 47. szám
Négy kontinens képviselői a IV. Nemzetközi Üzleti Fórumon

Rekordszámú résztvevővel kezdődött Újvidéken a IV. Nemzetközi Üzleti Fórum, melyet a Vajdasági Gazdasági Kamara épületében tartanak. Célja a cégek és vállalkozók összekapcsolása. A találkozón 35 országból, 69 régióból, 230-an vettek részt.

A fő témák idén a digitalizáció, a mezőgazdaság és földművelés, a fémipar, valamint a modern iparágak. A fórumot az Európai Régiók Gyűlése, a Vajdasági Képviselőház, valamint a Vajdasági Gazdasági Kamara közösen szervezte.  A megnyitóm a résztvevők személyesen voltak jelen, vagy online kapcsolódtak be az eseménybe. Az utóbbi módon szólt az érdeklődőkhöz Várhelyi Olivér uniós bővítési biztos, aki a térség jövőjével kapcsolatos témákról, valamint az európai perspektívákról is beszélt.


Fotó: Ótos András

A konferencia alaphangjának meghatározásához nagy mértékben hozzájárult Várhelyi Olivér úr, az EU EB Bővítési biztosa, aki nagyon meggyőzően felvázolta térségünk fejlődésének lehetőségeit, amelyhez az Európai Bizottság jelentős támogatást tervez biztosítani. A konferencián a digitalizáció, a mezőgazdaság, a feldolgozó- és a fémipar lehetőségeinek megnyitása 230 résztvevőt vonzott 69 régióból, 35 országból és 4 kontinensről – írta a közösségi médiában közzétett bejegyzésében Pásztor István, a Tartományi Képviselőház és a VMSZ elnöke.

Forrás: Pannon RTV, Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..