home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Négy érem duatlonban
Tóth Tibor
2015.05.14.
LXX. évf. 19. szám
Négy érem duatlonban

A palicsi ARK Trón kiváló eredményeket ért el a Zomborban megtartott duatlon országos bajnokságon, melyet a helybeli Sprint Triatlon Klub szervezett. A verseny 5 km futásból, 20 km kerékpározásból és 2,5 km futásból állt.

A 26 Celsius-fokos hőmérséklet és a helyenként orkánerejű szél megnehezítette a versenyzési feltételeket. A palicsiak ennek ellenére több egyéni csúcsot is megdöntöttek.

Az abszolút kategóriában Fabó Ildikó 1:18:34-es idővel a 3. helyen végzett, korosztályában (veterán) pedig a dobogó legfelső fokára állhatott.

Adrian Malagurski ifjúsági mezőnyben 1:05:49-es idővel bronzérmet szerzett, abszolút kategóriában pedig a 12. helyen zárt, Teleki György pedig a veteránok mezőnyében, egyéni csúccsal, 1:05:59-es idővel a 2. helyen végzett. A Trón csapatából Véró János (veterán kategória, 1:12:06), Aleksandar Malagurski (veterán, 1:12:18), Dejan Kakonji (veterán, 1:12:29) és Stevan Tutorić (veterán, 1:25:07) vett részt az országos bajnokságon.

Az abszolút kategória győztesének a férfiak mezőnyében a pancsovai Danilo Jovanović (felnőtt kategória) bizonyult 57 perc 46 másodperces idővel, a nők mezőnyében az országos bajnoki cím a zombori Ivana Vilimhez (ifjúsági kategória) került, aki 1 óra 12 perc 56 másodperc alatt teljesítette a távot.






 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..