home 2024. május 19., Ivó napja
Online előfizetés
Napsugaras ősz Hajdújáráson
2023.11.13.
LXXVIII. évf. 45. szám
Napsugaras ősz Hajdújáráson

Hajdújáráson megtartották a hagyományos Napsugaras ősz elnevezésű rendezvényt, mellyel idős lakosainak kedveskedik a település. Az eseményre zsúfolásig megtelt a művelődési ház terme. A szervezők ezúttal is színes programmal kedveskedtek a jelenlévőknek. 

Az összejövetelen dr. Pásztor Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség megbízott elnöke is beszédet mondott. Hangsúlyozta, ebben a nehéz helyzetben a teljes vajdasági magyar közösség a VMSZ mögött áll. Kiemelte, a terepi kampányon is azt tapasztalja, hogy a vajdasági magyarság meg akarja mutatni a közösség egységét. Hozzátette, sok emberrel találkozik, akik azt mondják, Pásztor István életműve miatt most különösen fontos, hogy oda álljanak a VMSZ mögé, és támogatni fogják a pártot a december 17-ei választásokon.

Dr. Pásztor Bálint kitért arra is, hogy sikerült találkoznia Orbán Viktor miniszterelnökkel, akivel olyan ügyekről beszéltek, amelyekben napokon belül előrehaladás lesz.

A műsort követően a 75 évesnél idősebbeket, valamint a leghosszabb ideig házasságban élő párt elismerésben részesítették.

Forrás: Pannon RTV

Fotók forrása: Dr. Pásztor Bálint Facebook-oldala

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..