home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Nagyik, vendégségben
HORVÁTH Réka, SIPRAGA Lúna
2012.11.07.
LXVII. évf. 45. szám
Nagyik, vendégségben

Hagyományápolási órán

A hagyományápolási óra vendégei a nagymamák voltak. Azért jöttek, hogy segítségükkel csutkából játékot készítsünk. Ezúttal csutkababát csináltunk. A feje csuhéból, a teste csutkából, a szoknyája pedig rafiából készült. Az elkészült babákat az asztalra sorakoztattuk, és a tancsi fényképet készített róluk. Az óra végén a nagymamák pattogatott kukoricával leptek meg bennünket.
HORVÁTH Réka

-o-

A legutóbbi hagyományápolás órán kukoricacsutkából babát készítettünk. A nagyszülőket hívtunk meg, és öten jöttek el hozzánk. Az osztálytársam, Noémi nagyija mutatta a fela-datot, a többiek segítettek. Az én nagyim is eljött, ő is készített egy babát. A babákat a végén lefényképeztük. Fotózás után meglepetés következett: pattogatott kukoricát kaptunk. Nagyon finom volt. Szeretném, ha máskor is tartanánk ilyen órát.
SIPRAGA Lúna, 3. c osztály
J. J. Zmaj iskola, Szabadka

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..