home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Nagydíjas középiskolás
Tóth Lívia
2018.05.15.
LXXIII. évf. 19. szám
Nagydíjas középiskolás

A zentai önkormányzatban fogadták Koliger Maxwellt, a zentai Közgazdasági és Kereskedelmi Iskola harmadik osztályos tanulóját, aki Kisvárdán, a Tudományos Diákkörök XVIII. Kárpát-medencei Konferenciáján a szociológia, társadalomtudomány szekcióban nagydíjban részesült, valamint felkészítő tanárát, Nagypál Juditot és az intézmény igazgatóját, Tóth Kornélt.


Koliger Maxwell és Nagypál Judit

A jelenlevőknek Perpauer Attila, a községi tanács oktatással és művelődéssel megbízott tagja gratulált, majd örömmel hangsúlyozta, hogy a zentai oktatási intézmények tanulói és tanárai jelentős eredményekkel öregbítik a város hírnevét.

Nagypál Judit osztályfőnök kifejtette, Koliger Maxwell-lel három éve dolgoznak különféle kutatási projektumokon, és a mostani siker ennek a többéves közös munkának a kiteljesedése.


Tóth Kornél, Koliger Maxwell, Nagypál Judit és Perpauer Attila (a szerző felvételei)

Koliger Maxwell elmondta, az elmúlt évek során olyan témaköröket igyekezett feldolgozni, amelyekről a mindennapok során kevés szó esik. A nyertes, Valami más című munkájában a heteroszexuális és a homoszexuális személyek egymás közötti viszonyát vizsgálta a 15 és 25 év közötti korosztályban.

Tóth Kornél igazgató köszönetet mondott Zenta község önkormányzatának és a Magyar Nemzeti Tanácsnak, amiért lehetővé teszik a diákok és a tanárok számára az ilyen és ehhez hasonló megmérettetéseken való részvételt.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..