home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Nagy tudású amatőrök és profik
Tóth Tibor
2020.03.24.
LXXV. évf. 12. szám
Nagy tudású amatőrök és profik

Hajdújárás Helyi Közössége szervezésében a településen hetedik alkalommal tartottak asztalitenisz-tornát, melyen amatőr, valamint 50 év alatti és 50 év feletti profik kategóriájában mérkőztek meg a sportág lelkes művelői.

Az amatőrök mezőnyében a királyhalmi Gulyás Oldal Rezső szerezte meg az 1. helyet, aki egész nap elemében volt, és nem kegyelmezett egyetlen ellenfelének sem. A 2. helyen a végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó Tóth Dániel, a 3.-on pedig Dara Dániel végzett. Ebben a kategóriában különdíjat a 4. helyezett Losonc Csaba kapott. Az 50 év alatti profik kategóriájából Jovan Marković került ki győztesen, megelőzve Klem Istvánt, Lenner Csabát és a 4. helyen végzett Lajos Adriánt. Lenner a bronz után az 50 évnél idősebb profik között a dobogó legmagasabb fokára állhatott, miután minden mérkőzését megnyerve maga mögé utasította Dušan Vrndićet, Dragan Kneževićet és Mihalović Szabolcsot.


Három asztalon folyt a versengés

— Szabadidőnkben Hajdújárás Helyi Közössége egyik termében hódolunk kedvenc sportágunknak. Senki sem tanít bennünket, saját magunk lesünk el mozdulatokat a jobb játékosoktól. A mai tornán az eredmény is fontos, ám a barátság, a viccelődés és a jókedv is nagy szerepet kap — mondta a díjátadás után Dara István, a torna fő szervezője.

A tervek szerint a már lassan hagyományosnak mondható asztalitenisz-tornát a következő évben is megrendezik Hajdújáráson.


A torna díjazottjai

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..