home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Nagy bejelentés a Család-Barátban: Áder János és Herczegh Anita nagyszülők lettek
MTVA
2021.05.05.
LXXVI. évf. 18. szám
Nagy bejelentés a Család-Barátban: Áder János és Herczegh Anita nagyszülők lettek

A Család-Barát pénteki adásában jelentette be Herczegh Anita asszony, hogy férjével új szerepben is helyt kell állnia, ugyanis legnagyobb örömükre nemrégiben megszületett első unokájuk. A köztársasági elnök felesége a műsorban mesélt gyermekeiről és a nagyszülővé válás élményéről, illetve a Covid-árvák megsegítésére létrehozott alapítványukról is.

Négy gyermek édesanyja Anita asszony, aki a Duna Televízió Család-Barát című műsorának pénteki, anyák napi adásának volt vendége.

„Nem voltam még 20 éves, mikor összeházasodtunk. Sokaknak akkor korainak tűnt a házasságunk, de számunkra természetes volt, hiszen annyira biztosak voltunk döntésünkben. 23 éves elmúltam, mikor első gyermekünket vártuk. Addigra befejeztem az egyetemet, de már nagyon türelmetlenül vártam a picit” – emlékezett vissza első gyermeke születésére Anita asszony. Szülői mintát követve neki is egész életében a családja volt a legfontosabb – árulta el. Mesélt gyermekeiről is. „Mind a négy más karakter, mindegyik a maga módján rendkívüli és értékes” - fogalmazott.

A mellékelt fotón Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége látható  a Duna Televízió Család-barát című műsorában 2021. február 8-án. Fotó: MTI/Zih Zsolt

Az unokakérdés is felvetődött a beszélgetés során, amire büszkén jelentette be a Duna Televízió műsorában, hogy már meg is érkezett az első.

„Már nagyszülők vagyunk, nagy boldogságunkra. Pár hónapos a pici, aki idén született és természetesen a legtökéletesebb lény, akit valaha a földkerekség a hátán hordott” – árulta el a Család-barátban Anita asszony.

Saját családja mellett mindig is érzékeny lélekkel fordult a rászoruló emberek felé Anita asszony. Ennek példája, hogy legutóbb létrehozták férjével a Regőczi István Alapítványt, amely a koronavírus miatt árván maradt gyermekek megsegítését célozza.

A Család-Barátban elhangzott beszélgetés IDE kattintva nézhető meg.

A Duna Televízión látható Család-barát magazin 10.35-től várja a nézőket hétköznap a képernyők elé. Szombatonként a régi időpontban, 10.25-től a hétköznapi adások legemlékezetesebb pillanataiból láhatnak válogatást a nézők. A közéleti magazinban továbbra is a mindennapokat, a családokat, a testi-lelki egészséget érintő napi kérdésekkel, témákkal foglalkoznak. A főzősarokban recepteket, az ötletsarokban pedig ajándékötleteket is elleshetnek a nézők. A műsorból a szórakoztató elemek sem maradnak ki.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..