home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Nagy Szebasztián és a női labdarúgók
Tóth Tibor
2020.03.10.
LXXV. évf. 9. szám
Nagy Szebasztián és a női labdarúgók

A Vermes 1860 Sport- és Szabadidő-egyesület, Nikola Stantić sportújságíróval az élen, 14. alkalommal adta át a Vermes Lajos-emlékérmeket Szabadka legeredményesebb sportolóinak és klubjainak. A sportolók között az 1. helyet a Spartacus Birkózóklub tagja, a magyarkanizsai Nagy Szebasztián szerezte meg. A csapatok versengéséből a Spartacus Női Labdarúgóklub került ki győztesen.

A hagyományos rendezvényen a harminctagú zsűri tagjai a Nove Subotičke novine hasábjain adhatták le szavazatukat a tíz legjobb sportolóra és a három legeredményesebb sportegyesületre.


A díjazottak (Dejan Vuković felvételei)

A sportolók között az 1. helyet a Spartacus Birkózóklub tagja, a magyarkanizsai Nagy Szebasztián szerezte meg, aki az U23-as Európa-bajnokságon a dobogó második fokára állhatott. A 2. helyen a Spartacus női labdarúgócsapatának csapatkapitánya, Violeta Slović végzett, a 3. helyet pedig Kajdocsi Tamás, a Spartacus súlyemelője érdemelte ki. A további sorrend: 4. Bognár Nóra (sportmászás) és Veljko Gligorić (ökölvívás), 5. Juhász Krisztián (tenisz) és Stefan Kostadinović (asztalitenisz), 6. Leona Rogić (műkorcsolya), 7. Filip Kulić (torna), 8. Nagy Jasmina (ketrecharc) és Mačković Martin (evezés), 9. Nina Šabić (torna), 10. Nikolina Đorđević (evezés). A csapatok versengéséből a Spartacus Női Labdarúgóklub került ki győztesen. Az év legkiemelkedőbb teljesítményéért — melyet Luka Andrašićról, a Spartacus Asztaliteniszklub fiatalon elhunyt játékosáról neveztek el — a Spartacus Teniszklub részesült elismerésben, hiszen az egyesület az idén négy országos csapatbajnoki címet szerzett, miután ifjúsági és felnőttmezőnyben sem talált legyőzőre az országban mind a lányok, mind a fiúk kategóriájában.

A díjakat, elismeréseket Nemanja Simović, a Városi Tanács sporttal megbízott tagja, Dejan Vuković, a sportszövetség főtitkára és Nikola Stantić, az akció fő szervezője adta át a díjazottaknak. Az emlékérmek és emlékplakettek mellett a díjazottakat az Unit vállalat sportfelszereléssel látta el, a Rehability rendelő pedig ingyenes vizsgálatot kínált fel számukra.


A legjobb sportolónak Nagy Szebasztiánt választották

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..