home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Nagy Nyári Határtalanul vetélkedő 2020
2020.08.18.
LXXV. évf. 33. szám
Nagy Nyári Határtalanul vetélkedő 2020

Vegyél részt te is a Nagy Nyári Határtalanul vetélkedőn! Külhoni és anyaországi diákok egyaránt próbára tehetik tudásukat.

Töltsd ki az elődöntő tesztjét 2020. július 31. és 2020. augusztus 31. között bármikor, akár többször is!

A kérdéseket nagy tudásanyagot tartalmazó, sok témakört felölelő, részben képekkel illusztrált kérdéssorból választja véletlenszerűen a rendszer. Összesen 30 feladatot kell megoldani 25 perc alatt! A tesztet többször is ki lehet tölteni, a kérdések véletlenszerűen váltakoznak. A helyes válaszok száma és a teszt kitöltésére fordított idő alapján alakul ki az elődöntő sorrendje, melyből a legjobbak a döntőbe jutnak! A játékosok legjobb eredményeit régiónként értékeljük. Egy csapatnéven vagy osztálynéven több diák is játszhat, tehát tudnak az osztályok tagjai, barátok egymással kommunikálni.

A döntőt virtuálisan rendezzük meg, ahol a régiók első helyezettjei játékos vetélkedőben mérik össze tudásukat, erre előzetesen lehet készülni.

NYEREMÉNYEK:

A régiók legjobbjai 300 ezer forint összértékű nyereményeket vihetnek haza. Ebben lesznek ösztöndíjak és tanulást segítő eszközök is. Ezen kívül a száz legjobb kitöltő mind Határtalanul ajándékcsomagot kap.

SOK SIKERT!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..