home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Na most színészkedj!
Újvidéki Művészeti Akadémia
2019.08.28.
LXXIV. évf. 35. szám
Na most színészkedj!

Az újvidéki Művészeti Akadémia pótfelvételit hirdet a magyar nyelvű színész szakra. Jelentkezni szeptember 5-én, 9-től 13 óráig lehet az akadémia épületében (Đuro Jakšić u. 7.).

Szükséges dokumentumok: 

  • bejelentkező lap (a helyszínen kell kitölteni)
  • személyi igazolvány fénymásolata
  • igazolás a befizetett összegről (5500 dinár)
  • középiskolai bizonyítványok fénymásolata
  • diploma fénymásolata (magyarországi diploma esetén Szerbiában honosított/folyamatban levő diploma igazolása szükséges)
  • kinyomtatott és aláírt önéletrajz
  • anyakönyvi kivonat
  • 2 fénykép (3,5 x 4,5 cm)
     

A felvételi szeptember 6-ától 10-éig tart. Háromfordulós, csak a továbbjutás esetén kell befizetni a következő forduló összegét, tehát összesen 3 x 5500 dinárba kerül. Az első körben a muzikalitást, a mozgáskészséget és a színpadi rátermettséget értékeli a bizottság. Színészmesterségből 5 verset (lírai, epikus), 4 monológot (tragikus, komikus, drámai), egy állatmesét és egy dalt kell elkészíteni. A második körben jeleneteket és monológokat állítanak össze a jelentkezők színészmesterségből és beszédtechnikából, énekes és táncos feladatokkal birkóznak meg, továbbá egy műveltségi tesztet is kitöltenek. A harmadik körben a vizsgabizottság előtt mutatják be az elkészített anyagot.

Az osztályvezető tanár Hernyák György rendező, asszisztense Táborosi Margaréta rendező-koreográfus.


További információ: http://akademija.uns.ac.rs/

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..