home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Muzslyán is járt a Mikulás
Borbély Tivadar
2021.12.07.
LXXVI. évf. 48. szám
Muzslyán is járt a Mikulás

December az ünnepek hónapja. Advent, Mikulás, karácsony és újévvárás — ilyenkor gyermek, felnőtt, fiatal és idős egyaránt megtalálja magának az ünnepelnivalót, és az önzetlen ajándékozásra is alkalom adódik.

Ajándékozni öröm — ezzel a mottóval tartottak hagyományos Mikulás-váró műsort a muzslyai Szűz Mária Szent Neve-templomban. A megjelent gyerekeket, szülőket és nagyszülőket Kalapis Sztoján atya köszöntötte egy alkalomhoz illő szentmise keretében. Ezután — a legfiatalabbak nagy örömére — megérkezett a Mikulás is, és óriásputtonyából gyümölcsöt, édességet ajándékozott a gyerekeknek. A legkisebbek egy-egy szavalattal és énekkel köszönték meg a szívből jövő csomagokat.

A Mikulás a Muzslai Petőfi Sándor MME Harmatcsöpp tánccsoportja kicsinyeihez is ellátogatott, akik előzőleg kidíszítették a művelődési egyesület könyvtártermét, majd izgatottan várták a Mikulást a meglepetésekkel teli ajándékokkal. A gyerekek alkalomhoz illő versekkel, dalokkal és tánccal kedveskedtek a várva várt vendégnek, aki a csomagok átadása után mosolyogva és végtelen örömmel a szívében a következőket üzente a kicsiknek: Találkozunk jövőre is! Addig is legyetek jók, és fogadjatok szót!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..