home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Muzslyai téli napok
(B. T.)
2015.02.11.
LXX. évf. 6. szám

A falu fennállásának 125. évfordulója alkalmából a muzslyai Fókusz Klaszter — Családi Gazdálkodók Egyesülete a Háló Vajdasági Fejlesztési Alapítvánnyal, az Amatőr Szakácsok és Hagyományápolók Egyesületével és a Nők Klubjával karöltve Muzslyai téli napok címmel színvonalas hétvégi programsorozatot rendez február 13-a és 15-e között.

Program:

Február 13., péntek: a Töpörtőfesztivál kezdete, a helybeli Hófehérke óvoda farsangi és télűző műsora, a Háló Vajdasági Fejlesztési Alapítványnak A Vajdasági agrár-mikro régiók elnevezésű képzési programja a mezőgazdasági termelők, a gazdák és más érdeklődők számára
Február 14., szombat: a Töpörtőfesztivál folytatása, 11 órától a felújított tájház megnyitása, 20 órától Bálint-napi bál a Muzslai Petőfi Sándor MME szervezésében
Február 15., vasárnap: a Nők Klubjának hagyományos farsangi teadélutánja a művelődési egyesület nagytermében
A szervezők és a házigazdák mindenkit szeretettel várnak!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..