home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Muzslya: fotópályázat
Borbély Tivadar
2015.05.29.
LXX. évf. 21. szám
Muzslya: fotópályázat

A VMSZ Női Fórumának muzslyai tagozata harmadízben szervezi meg A legszebb muzslyai virágoskert című fotópályázatot, mely június 1-jétől július 1-jéig tart.

A szervezők arra kérnek minden virágkedvelőt, hogy az esemény hivatalos Facebook-oldalának üzenetben küldje el a fényképeket a virágoskertjéről. A beérkezett fotókat a szervezők meg fogják osztani a hivatalos oldalon, és ekkor fog megkezdődni a verseny. A legtöbb kedvelést, azaz lájkot nyerő „oázisok” jutalomban részesülnek. Akinek nem áll módjában fényképet készíteni, annak a Női Fórum fotósai szívesen segítenek.


2013 virágoskertje (Kanász Jarmila)



2014 virágoskertje (Csordás Györgyi)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..