home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Muzslya: Elbúcsúztak az általános iskolás évektől
Borbély Tivadar
2020.06.23.
LXXV. évf. 25. szám
Muzslya: Elbúcsúztak az általános iskolás évektől

A muzslyai Szervó Mihály Általános Iskola mindkét épületének nyolcadik osztályos tanulói a Muzslai Petőfi Sándor MME nagytermében megrendezett ünnepi műsor keretében, búcsút intettek a tanítóknak, osztályfőnököknek és tanároknak.

A kisérettségizőket és a szülőket magyar és szerb nyelven Molnár Attila, a muzslyai iskola igazgatója köszöntötte, majd a rövid búcsúbeszédek, szavalatok és énekek után kiosztásra kerültek a dícsérő- és köszönőlevelek, a Vuk-diplomák, illetve az évfolyam diákjának járó elismerések.

Az évfolyam diákjai Rapos Lenke és Filip Ćurčić lettek, Vuk-diplomában pedig Rác Lea, Fekete Enikő, Rapos Lenke, Anja Kalić, Jelena Bačo, Salamon Martin és Filip Ćurčić részesültek.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..