home 2024. május 08., Mihály napja
Online előfizetés
Munkatársunk a díjazottak között
(—)
2013.12.04.
LXVIII. évf. 49. szám
Munkatársunk a díjazottak között

A nagybecskereki egyházmegyében ez év nyarán fotópályázatot hirdettek HITÜNK címmel, melyre több mint húsz pályamű érkezett. Ezekből válogatott, illetve rangsorolt Deák Róbert muzslyai fotóművész.

Az első díjat Váci Nándor, a másodikat lapunk munkatársa, Martinek Imre, a harmadikat pedig Palkovics Tímea nagybecskereki lakos érdemelte ki. Különdíjban a muzslyai Szarvák Cecília és a verseci Laura Gherghel részesült. A kiállítás-megnyitót — mely a hit éve programsorozat zárórendezvénye volt — november 24-én, Krisztus király vasárnapján tartották meg a nagybecskereki székesegyházban a délelőtti szentmise keretében. A legeredményesebb alkotókat egy rövid, ám bensőséges, díjkiosztóval egybekötött beszélgetés erejéig msgr. dr. Német László SVD megyéspüspök fogadta a püspökség épületében.

Kovács Szöszill felvétele

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..