home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Munkaakció a tisztább Zentáért
2023.04.18.
LXXVIII. évf. 15. szám
Munkaakció a tisztább Zentáért

2023. április 22-én, a Föld napján, Zenta Község Közigazgatási hivatalának Településrendezési, építésügyi és kommunális tevékenységgel foglalkozó alosztálya Tisztább Zentáért 2023 elnevezéssel takarítási akciót szervez.

A megmozdulás célja a szemét összegyűjtése Zenta község területéről. Kiemelt helyszínek a Népkert, a Tisza-part, a Vasút utca, a Tornyosi út, az Ipari út, а vasútállomás környéke, a különböző kirándulóhelyek.

A gyülekező 2023. április 22-én, 8.00 órakor lesz a szökőkútnál, a zentai városháza előtt. Jelentkezni a 024/655-481 telefonszámon lehet, illetve személyesen a zentai Közigazgatási hivatal Településrendezési, építésügyi és kommunális tevékenységi alosztályánál, a 17-es irodában.

A szervezők kérik azokat a polgárokat, akik nem tudnak részt venni a közös munkaakcióban, hogy a lehetőségeikhez mérten tisztítsák ki az esővíz elvezető árkokat, rendezzék a házuk előtt lévő zöldfelületet, vagy gyűjtsék be a szemetet.

Ha mindannyian egy kicsit teszünk a környezetünkért, közösen sokat elérhetünk! – áll abban a felhívásban amelyet a kezdeményezők tettek közzé.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..