home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Müller háromszor
2014.06.16.
LXIX. évf. 25. szám

Németország–Portugália 4:0 (3:0)

G csoport, 1. forduló

Németország–Portugália 4:0 (3:0)

Góllövők: Müller a 12. (11-esből), a 46., a 78., Hummels a 32. percben.

Salvador, Arena Fonte Nova, vezette: Milorad Mažić (szerb)

Németország: Neuer – J. Boateng, Hummels (Mustafi), Mertesacker, Höwedes – Lahm, Khedira – Özil (Schürrle), Kroos, Götze – Müller (Podolski).

Portugália: Rui Patrício – Coentrao, J. Pereira, Pepe, B. Alves – Moutinho, R. Meireles, Veloso (R. Costa) – Nani, C. Ronaldo, H. Almeida (Éder).

A végső győzelemre is esélyes német válogatott nagyarányú győzelmet aratott a G csoport rangadóján a szintén előkelő helyezésben reménykedő Portugália felett. Már a 11. percben vezetéshez jutott a Nationalelf, miután Joao Pereira a tizenhatoson belül lerántotta Mario Götzét, a büntetőt pedig Thomas Müller váltotta góllá. A 32. percben Hummels fejessel megduplázta csapata előnyét, majd a félidő vége előtt egy portugál védelmi hiba után Müller belőtte saját második, csapata harmadik találatát. A portugálokat még az ág is húzta, ugyanis Pepe megpróbálta lefejelni Müllert, kicsit el is érte, és a szerb bíró piros lapot mutatott fel neki. A folytatásban a németek elfocizgattak, Müller belőtte harmadik gólját, a sérülésekkel sújtott portugálok pedig nem tudtak komolyabb ellenállást nyújtani. 

Vessen egy pillantást a TÁBLÁZATRA!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..