home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Motorzúgástól volt hangos Muzslya
Kónya-Kovács Otília
2015.08.31.
LXX. évf. 34. szám
Motorzúgástól volt hangos Muzslya

Muzslyán megtartották a Road Flyers Motorosklub által szervezett találkozót. Az idén nagykorúvá vált — immár 18 éve létezik! — egyesületnek ez volt a 13. ilyen jellegű (nyári) rendezvénye.

A vendégek sok helyről jöttek. A legmesszebbről talán egy angliai motoros érkezett, aki Londonból robogott el a bánáti faluba, valamint képviseltették magukat magyarországi, romániai, bulgáriai, szlovákiai, németországi, ausztriai „bájkerek” is. A régi Jugoszlávia területéről számtalan ismerős látogatott el a rendezvényre, csakúgy mint hazánkból.

A visszatérő motorosok már megszokták, hogy Muzslyán mindig jól lehet szórakozni, új barátságokat lehet kötni, a régieket feleleveníteni, valamint az étel is finom. Az utóbbihoz hozzásegítettek a hagyományápoló egyesület szakácsai, akik csak a szombati napon kilencüstnyi babot főztek, de volt még halászlé, sült hal, rakott krumpli meg egyéb finomság is. A jó muzsika sem hiányzott, fellépett a helybeli Ledene oči zenekar, továbbá a Rokstarza, a Generacija 5, a Recycle Bean, valamint Gale&Najda.

Egy ilyen esemény nem múlhat el motoros felvonulás nélkül, ezért szombat délután rendőri kísérettel a motorosok egy nagy kört tettek Muzslyán és Nagybecskereken. A nézelődők pedig igencsak örültek a látványnak, lelkesen üdvözölték a menetet. Néhányan meg is jegyezték: itt szeretik a motorosokat, és ezt ki is nyilvánítják.

Természetesen a közkedvelt játékok sem maradhattak el, vagyis a szervezők mindent megtettek annak érdekében, hogy motorosok és gyalogosok egyaránt jól érezzék magukat.

A klub tagsága a találkozó előtt gondoskodott a terepről, minden évben kibéreli a szomszédok kertjét is, hogy legyen elegendő hely az összejövetelhez. A fáradság mindig meghozza a gyümölcsét, hiszen amilyen szeretettel várják a vendégeiket a szervezők, őket is ugyanúgy fogadják a hazai és a külföldi motoros banzájokon. A jó hírük messzire hallatszik, az emberek szeretik a Road Flyers Motorosklub bulijait.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..