home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Motoros Mikulások szereztek örömet a szentmihályi gyerekeknek
Borbély Tivadar
2020.12.06.
LXXV. évf. 49. szám
Motoros Mikulások szereztek örömet a szentmihályi gyerekeknek

A koronavírus-járvány elleni védekezés új, szigorúbb szabályai sem akadályozták meg a szentmihályi Mihajlovo Motorosklub tagjait, hogy immár hatodik alkalommal szervezzék meg a hagyományos Mikulás-napi látogatást a faluban.

Betartva az előírt szabályokat, a Mikulások és segédei - a kétkerekű járművek kíséretében - betértek a legkisebb és legfiatalabb falubeliekhez, akiknek az udvaron, az utcán vagy a kapun keresztül adták át az örömet szerző ajándékokat. A gyerekek mosolyogva, egy-egy alkalmi verssel és énekkel köszönték meg a szívből jövő cselekedetet.

A Mikulás-napi látogatást a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége és a Magyar Nemzeti Tanács támogatta.

Fotó: Facebook/Mihajlovo Mk

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..