Moto-rock party Torontálvásárhelyen

Kedves olvasó,

Alábbi cikkünk weboldalunk előző változatából automatizálva került áthelyezésre, így szövegformázási és megjelenítési hibák előfordulhatnak. Megértésüket köszönjük!

Moto-rock party Torontálvásárhelyen

Tanító bácsi civilbenMegrendelt szép idő, porzó országút, több köbcentis kétkerekűek kavalkádja vonzotta vásárterükre a torontálvásárhelyi fiatalokat. A Salaš vendéglő előtt adtak találkát egymásnak a motorok szerelmesei. Nemcsak a faluból, a községből, a dél-bánáti körzetből, hanem az...

Tanító bácsi civilben

Megrendelt szép idő, porzó országút, több köbcentis kétkerekűek kavalkádja vonzotta vásárterükre a torontálvásárhelyi fiatalokat. A Salaš vendéglő előtt adtak találkát egymásnak a motorok szerelmesei. Nemcsak a faluból, a községből, a dél-bánáti körzetből, hanem azokról a vidékekről is érkeztek, ahol ennek a passziónak még nagyobb kultusza van. A szervezés körüli főbb munkálatokat a helybeli DE WHEELS motorosklub vállalta magára, védnökként a Siltic üdítőüzem volt jelen, a hangulat pedig magától értetődően egyre fokozódott, amikor felberregtek a csodamasinák, elnyomva az aláfestésként felkínált rockzenét és a legapróbb pórusokat is átjáró csapolt Weifert sör mámorát. Born to be wild! Suhancok, korukat meghazudtoló nagyöregek pattantak nyeregbe, leányok forgolódtak a vagány aranyifjak körül. A középpontban pedig a 200 Plus együttes és vendégeik. A szérűn viszont egy kis nosztalgia, körítésképpen. Bódi János futballbíró pacijai büszkén pózoltak a rúd alá fekvő fotósnak: visszatér még egyszer az ő idejük is!

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Bánáti Újság rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Facebook

Támogatóink