home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Mobilozás a költészet napján
Sz. J.
2016.04.11.
LXXI. évf. 14. szám
Mobilozás a költészet napján

Az idén is életre keltek a versek a költészet napján, április 11-én a szabadkai Ivan Sarić Műszaki Iskolában — ez már hagyománynak nevezhető.


A fotókra kattintva megtekintheted a teljes képgalériát! 

Rendhagyó versolvasásra hívták meg az SD-34 osztály és osztályfőnökük, Szikora Judit magyartanárnő az iskola diákseregét és a tanárokat. A konferenciatermet zsúfoltságig megtöltő tanulók mobiltelefonról olvasott verseket hallhattak.



Minden verset mondó diák önállóan választott a 111 éve született József Attila költeményei közül.



A kevésbé ismert művek elhangzását a megzenésített versek tették színesebbé, melyet Kricskovics Zsanett (ének), Gajda Mátyás (gitár) és Mecserik Balázs (gitár) adtak elő. Két diák, Dudás Róbert és Teleki Gábor saját lírai alkotással állt a közönség elé. Az irodalmi delelőn (mert 12-kor kezdődött a műsor) készült képeket Pálfi Szuzanna és Kocsis Ádám készítette.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..