home 2024. szeptember 19., Vilhelmina napja
Online előfizetés
Mobil szűrőállomás — ellenőrizd az egészséged!
2024.09.18.
LXXIX.. évf. 38. szám
Mobil szűrőállomás — ellenőrizd az egészséged!

A Szabadkai Közegészségügyi Intézet, a Vöröskereszt szabadkai szervezete és a Szabadkai Egészségház 2024-ben is folytatja a mobil szűrővizsgálatok végzését a község területén.

Már tizennegyedik alkalommal szervezik meg ezt az akciót abból a célból, hogy a Szabadka környéki kisebb településeken is népszerűsítsék az egészséget és az egészséges életmódot. 2024. szeptember 19-én a Kelebiai Helyi Közösség épületében, az Edvard Kardelj út 383. alatt, 8.00-tól 10.30-ig végezhetik el a lakosok a szűrővizsgálatokat, ezúttal vérnyomás-, vércukor- és koleszterinszint-mérést. A cukorbetegeknek a szemfenék szkenneres vizsgálatára is lehetőségük van. Ezenkívül mérik a testsúlyt, a testtömegindexet és az általános fizikai erőnlétet.

Az egészségház orvosai nagyon fontosnak tartják az egészségmegőrző szűrővizsgálatokat, a dohányzás elhagyásával kapcsolatban pedig tanácsokat is adnak.

Dr. Nada Kosić Bibić, az egészség-népszerűsítő osztály vezetője

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..