home 2024. szeptember 19., Vilhelmina napja
Online előfizetés
Minőségirányítási rendszerek alkalmazhatósága a mezőgazdaságban
L. L.
2006.11.22.
LXI. évf. 47. szám

A zentai Thurzó Lajos Közművelődési Központ a zentai Kertészek Egyesületének szakmai közreműködésével pályázati programmal fordult az Európai Újjáépítési Ügynökséghez a mezőgazdaság és élelmiszeripar területén alkalmazható minőségirányítási rendszerekkel kapcsolatban. A pozitívan elbírált program er...

A zentai Thurzó Lajos Közművelődési Központ a zentai Kertészek Egyesületének szakmai közreműködésével pályázati programmal fordult az Európai Újjáépítési Ügynökséghez a mezőgazdaság és élelmiszeripar területén alkalmazható minőségirányítási rendszerekkel kapcsolatban. A pozitívan elbírált program eredményeként 5 különböző minőségirányítási rendszer modellje készült el mezőgazdasági termelőknél és vállalkozóknál. A program záró rendezvényeként az elkészült modelleknek a bemutatása és elemzése folyik majd mezőgazdasági termelőknél és vállalkozóknál. Alkalom lesz a minőségbiztosítási rendszert kiépítő cég szakembereivel megvitatni mindazokat a kérdéseket, amelyek a modellek megtekintése közben megfogalmazódnak az érdeklődőkben.
November 22-én a péterváradi székhelyű SEMENARNACOOP cégnél az ISO 9001-es és a HACCP rendszer modelljét tekinthetik meg, majd a torontálvásárhelyi SASI ANTAL zöldségtermelőnél a BRC és a HACCP rendszer modellje kerül bemutatásra. Az egész napos körutat a 17 órakor Muzslyán megtartandó előadás zárja, melyen az érdeklődők megvitathatják a körúton látottakat.
November 25-én a zentai LALIĆ MILADIN árutojás-termelő tojótyúktelepén a GAP rendszer modelljét, a zentai GERE D. O. O. magánvállalatnál pedig a HACCP rendszert szemlélhetik meg az érdeklődők, majd a felsőhegyi KASZÁS ZOLTÁN fóliaházas zöldségtermelő gazdaságán szintén egy GAP rendszert mutatnak be a szakemberek. A november 25-i körutat Zentán egy záró előadás követi délután 5 órakor az alkotóházban.
A fent említett rendezvényekkel kapcsolatban bővebb információkat a 024/812-025, valamint a 064/1462319 és a 064/1504119-es telefonszámokon kaphatnak.
Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..