home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Minek mindig szavazni?
H. Á.
2004.09.22.
LIX. évf. 38. szám

Valószínűleg ezt kérdezték önmaguktól vasárnap Zombor község polgárai, és ezért jelentek meg a vártnál sokkal kevesebben. Hiábavalónak bizonyult a sosem látott kampánya a tizenegy polgármesterjelöltnek és a községi képviselőjelölteknek.Egymást érték a sajtóértekezletek, soha ennyi plakát nem ,,díszí...

Valószínűleg ezt kérdezték önmaguktól vasárnap Zombor község polgárai, és ezért jelentek meg a vártnál sokkal kevesebben. Hiábavalónak bizonyult a sosem látott kampánya a tizenegy polgármesterjelöltnek és a községi képviselőjelölteknek.
Egymást érték a sajtóértekezletek, soha ennyi plakát nem ,,díszítette a várost, elözönlötték tribünjeikkel a község falvait, először fordult elő, hogy az egyik polgármesterjelölt két alkalommal is repülőből szórta tele a várost röpcédulákkal, reggelire hívta meg az újságírókat, mások gyárakat, intézményeket látogattak meg. A helyi rádió- és tévéállomások minden korábbinál többet foglalkoztak a jelöltekkel, óriásplakátokról mosolyogtak és ígérgettek fűt-fát... Olyasmi is előfordult, hogy öngyújtót, kávét, íróeszközt osztottak, de volt népünnepély is a város főterén. És csodák csodája, mégse volt nyüzsgés a szavazóhelyeken...
Nem végleges és nem hivatalos adatok szerint Zombor község választópolgárainak mindössze 34,3 százaléka járult az urnák elé. A polgármesterszékért a demokrata párt és a radikálisok jelöltje indul a második fordulóban. A legtöbb tanácsnoki mandátumot is ez a két párt szerezte meg.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..