home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Mindhárom szerbiai mobilszolgáltató megdrágította a szolgáltatásait
2024.03.04.
LXXIX.. évf. 9. szám
Mindhárom szerbiai mobilszolgáltató megdrágította a szolgáltatásait

Mindhárom szerbiai mobilszolgáltató, az MTS, az A1 és a Yettel is megemelte vagy ezekben a napokban növeli meg a szolgáltatásaik díját – írja az N1 hírportál.

A Nova.rs hírportál közlése szerint előzetesen egyedül csak az A1 tájékoztatta a drágításról a felhasználóit, míg az MTS ezt nem tette meg. A Yettel a januári számla kisbetűs részében jelentette be a drágítást, ami márciustól lép érvénybe. A Telekom Srbija minden előzetes tájékoztatás, bejelentés nélkül megemelte a kábeltelevíziós, az internetes, a vezetékes telefonos és a mobiltelefonos csomagok árát, így a felhasználók már nem is nyújthatnak be panaszt.

Forrás: Magyar Szó

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..