home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Mindenük a sport!
Fehér Márta
2019.05.06.
LXXIV. évf. 18. szám
Mindenük a sport!

Május 6-a a magyar sport napja. Négy fiatal sportolóról olvashatnak lapunk következő számában: Börcsök Barbaráról, Dobó Árminról, Molnár Bertalanról és Babcsányi Bencéről! Íme, egy kis ízelítő a cikkből:

Barbi érkezett meg elsőnek. Vagány, nagy dumájú, minden mozdulatában azt várom, hogy fölpattan, valahonnan kerít egy focilabdát, és belerúg, majd annyit mond, ez jólesett, és visszaül beszélgetni. Aztán Ármin jött az anyukájával, minden szavában precíz, gondolatait úgy fejti ki, mint egy matekpélda levezetését. Nem is csoda, hiszen sorra nyeri a matematika-, fizika- és informatikaversenyeket — ám most nem erről, hanem a jégkorongról beszélgetünk. Végül Berti is megérkezik, édesanyjával és két öccsével. Nem a szavak kis embere, viszont nem is magányos farkas: az a típus, aki szereti az egyedüllétet. Amíg ő mesél, érezni a tó illatát, a szélben megfeszülő vitorlát, és szinte látni, ahogyan a fiú a természet erejével tökéletes összhangban megfeszít vagy megenged egy kötelet. Bence nem tudott eljönni, éppen edzése volt, őt később telefonon kérdezgettem — vele nem tudok elfogulatlan lenni, hiszen ötödik éve egy osztályba jár a kisfiammal, számtalanszor voltam szem- és fültanúja, ahogyan a kertünk végében végtelen lelkesedéssel, életre-halálra fociztak, és vízilabda-karrierje állomásait is többé-kevésbé ismerem.

Bővebben szerdán a Hét Napban!


Fent: Molnár Bertalan és Babcsányi Bence, lent: Dobó Ármin és Börcsök Barbara

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..