home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Mindenkit vár a szabadkai műjégpálya
Pannon RTV
2020.12.28.
LXXV. évf. 52. szám
Mindenkit vár a szabadkai műjégpálya

A kötelező járványügyi előírások betartása érdekében a műjégpályán egyszerre legfeljebb százan csúszkálhatnak.

Mától megnyílt a polgárok számára is a szabadkai műjégpálya - áll a Stadion Kommunális Közvállalat értesítésében. Ezen a héten szerdáig, naponta három időpontban, 10-től 12-ig, 14-től 16-ig, és 18-tól 20 óráig lehet korcsolyázni, december 31-én pedig 10-től délig és délután 2-től 4 óráig. A belépőjegy ára változatlan, 110 dinár, míg a korcsolyabérlés 200 dinárba kerül.Be- és kilépéskor, illetve a korcsolyapálya területén eltöltött idő alatt tartani kell az emberek közötti két méteres távolságot.

A tömeg elkerülése érdekében a belépőjegyeket az aznapi időpontokra elővételben is árusítják, egész nap. A korcsolyázóknak azt javasolják, hogy az öltözőt és a ruhatárat csak a legszükségesebb esetben használják, a helyiségben egyszerre csak tíz személy tartózkodhat. A maszkhasználat kötelező bent, valamint a jégen is.

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..