home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Mindenki jól szórakozott a családi napon
Tóth Lívia
2019.08.27.
LXXIV. évf. 34. szám
Mindenki jól szórakozott a családi napon

A kevi Önkéntes Tűzoltó Testület, a Móra István Művelődési Egyesület és a Vajdasági Magyar Szövetség helyi szervezetének közös rendezvényét I. Tűzoltó Családi Nap elnevezéssel tartották meg a hétvégén Buránysoron. Az esemény célja az volt, hogy a családokat összehozzák egy szórakoztató közösségi napra.

Az egész napos összejövetel során különféle programok nyújtottak kikapcsolódási lehetőséget a látogatóknak. A szervezők igyekeztek mindegyik korcsoportnak tartalmas időtöltést kínálni.


Perpauer Mária felvételei

A délelőttöt a Buránysoron működő fiatal focisták indították el, a jelenlevők Kőrösi László vezetésével egy izgalmas meccs részesei lehettek. Mivel a hőmérséklet 30 fok felett volt, a vizes játékok Kállai Nina szervezésében nagy sikert arattak. Katona Ferenc és Vastag Péter jóvoltából — főleg a gyermekek nagy örömére — a szamaragolás és a lovaskocsikázás sem maradt ki. Aki lovagolni akart, Gyenes Réka hátas lován megtehette. Délután az idősebbek focimérkőzése következett, majd Híres Klaudia gyerekeknek készített ügyességi játéka volt soron.

Aki nem talált magának megfelelő elfoglaltságot, az asztaliteniszezhetett, sakkozhatott, vagy dartsban mérhette össze tudását. Híres Ella a benevezett családokkal ügyességi versenyt bonyolított le, a vacsora előtti időt Nagy Abonyi Enikő táncos-szórakoztató műsora töltötte ki.

A kevi-buránysori nyugdíjas-egyesület kávéval járult hozzá a találkozó sikeréhez. Drenkovics Dániel, aki több főzőverseny győztese, kiváló babot készített a résztvevőknek. A vacsorához Csikós Lajos húzta a nótát. Az est beköszöntével Perpauer Károly, az Önkéntes Tűzoltó Testület elnöke ünnepélyesen meggyújtotta a tábortüzet.

A rendezvényt a Magyar Nemzeti Tanács és Zenta község önkormányzata támogatta.


Még több kép!▼

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..