home 2024. július 22., Magdolna napja
Online előfizetés
Milliós nyeremény a Maradj talpon! csütörtöki adásában
MTVA
2016.04.14.
LXXI. évf. 15. szám
Milliós nyeremény a Maradj talpon! csütörtöki adásában

A Maradj talpon! szerdai adásában kezdte meg játékát Dimény Áron, a Kolozsvári Állami Magyar Színház tagja. Áron magabiztosan játszott, a szerdai adás végén hat párbajon volt túl, 2 250 100 forintot gyűjtött össze és egy passzlehetősége maradt. A csütörtöki adásban folytatódott a lendületes játék, a Sorstalanság filmváltozatában is szereplő színész a kilencedik párbajban elhasználta az utolsó passzlehetőségét.

Áron hazavihette volna a 3 500 200 forintot, azonban ő kockáztatott és passzlehetőség nélkül belevágott a 10. párbajba a 25 milliós főnyereményért. Ilyet utoljára 2015 októberében láthattunk a műsorban, akkor a vakmerő játékos nem járt sikerrel.

Dimény Áron utolsó kihívottja Kaszás Mónika volt, aki fordítóként dolgozik Budapesten és elkötelezett Real Madrid drukker. A stúdióban érezni lehetett a feszültséget: ha Mónika győz, ő is hatalmas nyereménnyel, 3 750 200 forinttal távozik. Mónika sikeresen válaszolta meg a négy kérdést, majd újra Áronra került a sor. A helyes válasz azonban nem állt össze az idő lejártáig, így Dimény Áron alatt kinyílt az ajtó: nem tudta megszerezni a 25 milliós fődíjat. Kaszás Mónika azonban örülhetett, hiszen ő az ötödik játékos, aki megnyerte a műsorban elérhető második legnagyobb nyereményt, 3 750 200 forintot.


Kaszás Mónika (Fotó: Bara Szilvia)

„Az esélytelenek nyugalmával vágtam bele a párbajba, mert Áron zseniálisan játszott és úgy éreztem, hogy mindenki neki drukkol, hiszen eddig csak ketten vitték el a műsor főnyereményét. Azonban máshogy alakult és én maradtam talpon! A nyereményemet utazásra szeretném költeni, Dél-Amerikába biztosan ellátogatok” – árulta el Mónika.

A Maradj talpon! mérföldkőhöz érkezett: április 12-én ünnepelte 500. adását egy különkiadással, ahol olyan játékosok kaptak újabb esélyt, akik első alkalommal csak 100 forintot nyertek, vagy nyeremény nélkül távoztak, de a kihívó két passzolási lehetőségét is sikerrel hárították. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..