home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Mikulás-várás
2011.12.14.
LXVI. évf. 50. szám
Mikulás-várás

A 2.c virgács is volt a kezébenNagy sürgéssel, lázas készülődéssel kezdődött az idei advent a szabadkai J. J. Zmaj iskola magyar tannyelvű alsó osztályaiban. December első napjaiban egyik osztály szerepet gyakorolt, a másik barkácsolt, így készülve legkedvesebb ünnepeink egyikére, a Mikulás...

A 2.c virgács is volt a kezében

Nagy sürgéssel, lázas készülődéssel kezdődött az idei advent a szabadkai J. J. Zmaj iskola magyar tannyelvű alsó osztályaiban. December első napjaiban egyik osztály szerepet gyakorolt, a másik barkácsolt, így készülve legkedvesebb ünnepeink egyikére, a Mikulás-napra. Az öreg fehérszakállú már évek óta december 5-én, az éj leple alatt lopózik be ennek az iskolának a tantermeibe, és ajándékot (néha virgácsot is!) hagy a kis nebulóknak. Így volt ez az idén is. Négy tagozat kisdiákjai örültek a meglepetésnek. Az elsősök műsorral, cukorkával és rajzocskával ajándékozták meg idősebb társaikat -- és szüleiket is. A boldogságról és elégedettségről a melléket fényképek tanúskodnak.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..