home 2024. március 04., Kázmér napja
Online előfizetés
Mikulás-futás Palicson
Fehér Márta
2017.12.10.
LXXII. évf. 49. szám
Mikulás-futás Palicson

Babakocsiban a legkisebbek, szülőt, nagyszülőt kézen fogva a nagyobbacskák, csoportosan vagy egyedül, lassan vagy gyorsan, sétálva vagy futva, de mindenki mosolyogva és a többség piros sapkában teljesítette a valamivel több mint egy kilométeres távot.

Mintegy másfél ezren vettek részt a 19. Mikulás-futáson Palicson. A napsütéses, de hideg időben jó döntésnek bizonyult a családi program, futás után pedig mindenki érmet, zsíros kenyeret és meleg teát kapott. Az „igazi” Mikulással pedig fényképezkedni lehetett.

A rendezvényt Horvát Tímea alpolgármester nyitotta meg. Palics Helyi Közösség tizedik éve társszervezője a megmozdulásnak, a Park Palics Kft. és az Ultramaraton Szövetség mellett. A kezdeményezés Jánosi Elvirának, a Szerbiai Ultramaraton Szövetség elnökének köszönhető.

Futás előtt gyermekrajz-kiállítás nyílt a Vigadó emeleti termében, a pályázat első díját Erdélyi Pataki Lárá, a Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola negyedik osztályos tanulója érdemelte ki. Ugyanitt a gyerekeket karácsonyi kézműves foglalkozásokra várta a Palics Magyar Művelődés Egyesület.


Tekintse meg az esemény teljes képgalériáját is, Szabó Attila felvételeit:

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..