Mikulás-futás Palicson

Mikulás-futás Palicson

Babakocsiban a legkisebbek, szülőt, nagyszülőt kézen fogva a nagyobbacskák, csoportosan vagy egyedül, lassan vagy gyorsan, sétálva vagy futva, de mindenki mosolyogva és a többség piros sapkában teljesítette a valamivel több mint egy kilométeres távot.

Mintegy másfél ezren vettek részt a 19. Mikulás-futáson Palicson. A napsütéses, de hideg időben jó döntésnek bizonyult a családi program, futás után pedig mindenki érmet, zsíros kenyeret és meleg teát kapott. Az „igazi” Mikulással pedig fényképezkedni lehetett.

A rendezvényt Horvát Tímea alpolgármester nyitotta meg. Palics Helyi Közösség tizedik éve társszervezője a megmozdulásnak, a Park Palics Kft. és az Ultramaraton Szövetség mellett. A kezdeményezés Jánosi Elvirának, a Szerbiai Ultramaraton Szövetség elnökének köszönhető.

Futás előtt gyermekrajz-kiállítás nyílt a Vigadó emeleti termében, a pályázat első díját Erdélyi Pataki Lárá, a Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola negyedik osztályos tanulója érdemelte ki. Ugyanitt a gyerekeket karácsonyi kézműves foglalkozásokra várta a Palics Magyar Művelődés Egyesület.


Tekintse meg az esemény teljes képgalériáját is, Szabó Attila felvételeit:

Képgaléria

Cikkünk további képei

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Szabadkai Napló rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Mikulás-futás Palicson
Szabadkai Napló
Facebook

Támogatóink