home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Mikulás és a Pöttyös Pódium
(M. K. E.)
2014.12.17.
LXIX. évf. 51. szám
Mikulás és a Pöttyös Pódium

A lappföldi Mikulás az idén sem feledkezett meg róla, hogy megajándékozza az észak-bánáti falvakban élő gyerekeket. A rábéi Vadvirágok Művelődési Egyesület kedves meghívására személyesen látogatta meg őket, s a nemrégiben újjávarázsolt majdányi Művelődési Otthonban velük együtt nézte végig a palicsi Pöttyös Pódium Hull a hó és hózik című előadását.

Sziráczky Katalin színművésznő előadásában megannyi ismert és közkedvelt téli vers, dal csendült fel, s az előadás játékos, verses-zenés jeleneteiben a jelmezbe öltöztetett helyi gyerekek is szívesen vettek részt.

A vidám délután zárórészében minden apróság, sőt a nagyobbacska általános iskolás gyerekek is megkapták a megérdemelt Mikulás-csomagot, telis-tele minden földi jóval.

A Vadvirágok Művelődési Egyesület hangulatos évzáró rendezvénye a törökkanizsai önkormányzat és a Majdány—Rábé helyi közösség anyagi támogatásával valósult meg. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..