home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Mikor lesznek új padok a Reménység-parkban?
Borbély Tivadar
2014.08.30.
LXIX. évf. 35. szám
Mikor lesznek új padok a Reménység-parkban?

Néhány évvel ezelőtt kezdték meg Muzslyán — a Fókusz M Fejlesztési és Tájékoztatási Központnak köszönhetően — a Kurunczi Illés és a Szervó Mihály utca sarkán kialakított illegális szeméttelep felszámolását és az úgynevezett Reménység-park létrehozását.

Ezt követően a helybeli Szervó Mihály Általános Iskola diákjai a park területén fásítási és takarítási, csinosítási akciókat végeztek. Tavaly, a helyi közösség tanácsának kezdeményezésére, az önkormányzat illetékesei játszóteret létesítettek. Ezzel meghallgatásra talált a lakosság panasza, mivel a legközelebbi játszótér több száz méterre van tőlük és a gyerekek, a száguldó és figyelmetlen járművezetők miatt, nem tudtak biztonságos környezetben játszani. Most homokozó, hinta, csúszda és mérleghinta várja a legfiatalabbakat. Az új játszótérnek nemcsak a gyerekek, hanem a szülők és a nagyszülők is nagyon örülnek. Reményeik szerint hamarosan megújulnak a parkban lévő padok is, hogy ők is megpihenhessenek, amíg figyelemmel kísérik unokáik vidám és örömteli pillanatait. Ám a parkban lévő padok továbbra is csendben, kopáran, és kissé reménytelenül várják a szebb napokat.

A helyi közösség tanácsa már többször fordult a város illetékeseihez, hogy a parkban új padokat és asztalokat szereljenek fel, ám az ígéreteken kívül eddig sajnos nem történt semmi. A helybeliek azonban nem adják fel, hiszen, mint kiemelték: a remény még mindig él a Reménység-parkban.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..