home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Miklósa Erikáék egy második gyermeket szeretnének örökbefogadni
MTVA
2021.05.24.
LXXVI. évf. 20. szám
Miklósa Erikáék egy második gyermeket szeretnének örökbefogadni

Csecsemőként fogadták örökbe Bíborkát, vagyis Bibit Miklósa Erikáék. Az operaénekes és férje jelenleg arra vár, hogy testvére érkezzen a most hatéves kislánynak. Az örökbefogadás csodájáról mesélt meghatódva Miklósa Erika Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar koloratúrszoprán opera-énekesnő a Duna Televízió Családi Körében.

Rókusfalvy Lili és Rókusfalvy Pál az előző heti témát folytatva ezúttal Miklósa Erika opera-énekesnővel, valamint Bálint Gabriella pszichológus szakértővel járták körbe az örökbefogadás témáját Családi Körben.

„Örökbe fogadtunk és örökké szeretni fogunk, ezt mondtuk Bibinek, mikor először hazavittük és ezt azóta is sokszor elmondjuk neki” – mesélte Miklósa Erika arról a pillanatról, mikor hat évvel ezelőtt csecsemőként először otthon voltak hármasban kislányukkal.

MTI Fotó: Mohai Balázs

Miklósa Erika előtt kiváló példa volt nagymamája, aki bár nem volt hivatalos nevelőszülő, nagyon sok gyermeket felnevelt. Az előadóművész és férje a sorsra bízta magát, mikor az örökbefogadás mellett döntöttek és meseszerű történetükben felfedezhető a sors keze.  „Apu küldte Bibit, aki aznap született, mikor édesapám meghalt” – mesélte Családi Körben az opera-énekeső, aki azt is elárulta, éppen második gyermeküket szeretnék örökbefogadni. „Várakozásban vagyunk, igaz korunk miatt csecsemőt már nem, de kisgyermeket még örökbe fogadhatunk” – mondta a műsorban az énekesnő, hozzátéve, hogy számukra mindegy hogy kisfiú, vagy kislány érkezik-e, igaz Bibi lánytestvért szeretne.

Miklósa Erika szerint minden gyermeknek joga van szerető családban felnőni. „Ez a legszebb és legnagyobb kaland az életben, csodálatos dolog lehetőséget teremteni egy kis lénynek, hogy minőségi életet éljen” – osztotta meg gondolatát az örökbefogadásról a művész. 

A megható adás újranézhető IDE kattintva!

Családi kör – minden vasárnap 18.45-től a Duna Televízió műsorán!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..