home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Migránsok lövöldöztek Szabadkán
Pannon RTV
2023.09.08.
LXXVIII. évf. 36. szám
Migránsok lövöldöztek Szabadkán

Migránsok lövöldöztek Szabadkán, a Lidl üzletlánc Papp Pál utcában lévő áruházának parkolójában - tudósít a Pannon RTV. A médiaház híre szerint egy migráns megsérült, őt a helyszínen ellátták, majd kórházba szállították. Szemtanúk elmondása szerint 4-5 lövést lehetett hallani, majd a sérült migráns összeesett a parkoló aszfaltján, több személy pedig elmenekült. A terepen töltényhüvelyeket is látni. A kiérkező rendőrök két migránst elvezettek.

A Lidl parkolójában történt lövöldözésre reagált Pásztor István, a VMSZ elnöke és dr. Pásztor Bálint, a szabadkai VKT elnöke, a VMSZ köztársasági parlamenti frakcióvezetője is. A szabadkai Lidl bevásárlóközpont előtt lezajlott lövöldözés végső figyelmeztetés kell, hogy legyen, hogy Szerbia felülvizsgálja a migrációs politikáját. Határozottan és engedékenységet nem ismerve megálljt kell parancsolni az illegális migrációnak. Annyit beszéltünk már róla. Elmúlt a beszélgetés ideje, az államnak meg kell, hogy védje a polgárait – írta Pásztor István a Facebook oldalán. Dr. Pásztor Bálint ugyancsak a Facebookon reagált a történtekre: Mi 2015 óta követeljük a Parlamentben, hogy az állam védje meg saját polgárait. Remélem, most már mindenki belátja, hogy ez nem mehet így tovább. Kitartóak leszünk továbbra is!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..