Miénk a Város!

Miénk a Város!

A Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága immár ötödik alkalommal hirdette meg a Miénk a város! elnevezésű online játékot.

A vetélkedőben ugyancsak kimagaslóan teljesítő torontálvásárhelyi alsósok csoportja december 20-án vette át a nyereményeket.
 

A játék üzenete változatlanul megmaradt: saját tehetsége és lehetőségei szerint cselekedve, a külhoni magyar közösség legkisebb tagja is lényeges építőeleme közössége gyarapodásának folyamatában. Az idei évben a verseny kiírói a BOOKR Kids csapatával dolgozott együtt, a játék pedig Lackfi János meséjével indult.
 

 
Mint megtudtuk, a vetélkedőnek a 2017-es esztendőben regisztrált, mintegy kétszázötven játékosából kilencvennyolc vajdasági részvevője volt. Az óvodás és kisiskolás korosztályt képviselve, akik számára a karácsonyi ünnepkörre hangolódás idején érkeztek meg az ajándékcsomagok. A nyeremények a tanúsítványok mellett egy három hónapra szóló, ún.mesekártyát is tartalmaztak, mellyel a részvevők számára a további időszakban hozzáférhetést biztosít a BOOKR Kids meséihez, illetve egy, a játék meséjéhez kapcsolódó foglalkoztatófüzetet. Egy játékos, pontszámaitól függően, több foglalkoztatófüzetben is részesülhetett, amelyet a későbbiekben társaival is megoszthat.
 

 
A torontálvásárhelyi Moša Pijade Elemi Iskola diákcsoportok színeit Szuporov Karolina angol szakos tanárnő felkészítésében, legügyesebben a Kovács Laura, Lovrity Anita és Szolnoki Adrián felállású, alsós diákcsapat képviselte. Fotóink a lokális díjkiosztó pillanatait örökítették meg Vidrács Krisztina, a nevezett tanintézmény megbízott igazgatőnője objektívén keresztül.  
Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Bánáti Újság rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Facebook

Támogatóink