home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Michael Phelps lesz a Crystal Lagoons nagykövete
OTS
2017.11.17.
LXXII. évf. 46. szám
Michael Phelps lesz a Crystal Lagoons nagykövete

Minden idők legnagyobb úszója együttműködik a piacvezető vízipari innovációs céggel, a Crystal Lagoons-zal. A cég stratégiai terveket dolgoz ki városokban létrehozandó, kristálytiszta vizű lagúnák kialakítására.

A víz nem az egyetlen közös pont a világ legtöbb érmét elnyert úszó, Michael Phelps és a vízipari innovációiról ismert vállalat, a Crystal Lagoons esetében.


Fotó: Business Wire

A Crystal Lagoons ma hivatalosan bejelentette, hogy stratégiai szövetségre lép minden idők legnagyobb úszójával, Michael Phelps-szel. Ami a sportolót és a vállalatot összeköti, az az a közös cél, hogy az úszást és a vízi sportokat szerte a világon hozzáférhetővé tegyék a közösségek számára a Crystal Lagoons ágazatvezető technológiájának segítségével, amely lehetővé teszi, hogy akár egy nem különösebben vonzó tájból is fenségesen szép, kristálytiszta vizű lagúnát lehessen varázsolni.

— Rendkívüli megtiszteltetés számunkra, hogy egy olyan fantasztikus sportember, mint Michael Phelps, vállalta a felkérésünket, és hajlandó időt fordítani a cégünkkel való együttműködésre — mondta el Fernando Fischmann, a Crystal Lagoons alapítója. — Úgy hisszük, a kristálytiszta vizű lagúnák létrehozásával hozzájárulhatunk ahhoz, hogy az úszás és a vízi sportok részévé váljanak a 21. századi emberek mindennapjainak. A számos vízi sporton felül a csodálatos trópusi növényeknek otthont adó kristálytiszta vizű lagúnák mindenki számára rendelkezésre állnak különféle társadalmi és szabadidős tevékenységekhez.

A kristálytiszta vizű lagúnák ötlete mindenütt kedvező fogadtatásra talált, és a vállalat világszerte már több mint 600 projektet indított el, amelyek a kidolgozás, illetve a tárgyalások különböző fázisában vannak. Ezen felül a Crystal Lagoons a nagyközönség számára való hozzáférést biztosító modellek kidolgozásán munkálkodik több országban is, köztük az Amerikai Egyesült Államokban, Thaiföldön, Ausztráliában, Törökországban, Argentínában és Chilében.

 

Amit a Crystal Lagoons-ról tudni kell…
A Crystal Lagoons multinacionális vállalat, amelynek központja az amerikai egyesült államokbeli Florida államban, Miami városában működik. A cég kidolgozott, és 190 országban már szabadalmaztatott egy innovatív koncepciót és technológiát, amely lehetővé teszi bármilyen méretű víztest rendkívül alacsony költségekkel való létrehozását és kristálytiszta állapotban való fenntartását. A Crystal Lagoons' lenyűgöző türkizkék tavai nem csak az ingatlanpiacon eredményezhetnek forradalmi változásokat, hanem a víz- és energiatermelést is gyökereiben alakíthatják át. Az alkalmazási területek száma határtalan: idilli strandokat lehet például létrehozni olyan helyeken, ahol erre eddig gondolni sem lehetett, vagy ipari megoldásokat biztosítani többek közt hőerőművek és adattárak zárt láncú hűtőrendszereihez.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..