Michael Phelps lesz a Crystal Lagoons nagykövete

Michael Phelps lesz a Crystal Lagoons nagykövete

Minden idők legnagyobb úszója együttműködik a piacvezető vízipari innovációs céggel, a Crystal Lagoons-zal. A cég stratégiai terveket dolgoz ki városokban létrehozandó, kristálytiszta vizű lagúnák kialakítására.

A víz nem az egyetlen közös pont a világ legtöbb érmét elnyert úszó, Michael Phelps és a vízipari innovációiról ismert vállalat, a Crystal Lagoons esetében.


Fotó: Business Wire

A Crystal Lagoons ma hivatalosan bejelentette, hogy stratégiai szövetségre lép minden idők legnagyobb úszójával, Michael Phelps-szel. Ami a sportolót és a vállalatot összeköti, az az a közös cél, hogy az úszást és a vízi sportokat szerte a világon hozzáférhetővé tegyék a közösségek számára a Crystal Lagoons ágazatvezető technológiájának segítségével, amely lehetővé teszi, hogy akár egy nem különösebben vonzó tájból is fenségesen szép, kristálytiszta vizű lagúnát lehessen varázsolni.

— Rendkívüli megtiszteltetés számunkra, hogy egy olyan fantasztikus sportember, mint Michael Phelps, vállalta a felkérésünket, és hajlandó időt fordítani a cégünkkel való együttműködésre — mondta el Fernando Fischmann, a Crystal Lagoons alapítója. — Úgy hisszük, a kristálytiszta vizű lagúnák létrehozásával hozzájárulhatunk ahhoz, hogy az úszás és a vízi sportok részévé váljanak a 21. századi emberek mindennapjainak. A számos vízi sporton felül a csodálatos trópusi növényeknek otthont adó kristálytiszta vizű lagúnák mindenki számára rendelkezésre állnak különféle társadalmi és szabadidős tevékenységekhez.

A kristálytiszta vizű lagúnák ötlete mindenütt kedvező fogadtatásra talált, és a vállalat világszerte már több mint 600 projektet indított el, amelyek a kidolgozás, illetve a tárgyalások különböző fázisában vannak. Ezen felül a Crystal Lagoons a nagyközönség számára való hozzáférést biztosító modellek kidolgozásán munkálkodik több országban is, köztük az Amerikai Egyesült Államokban, Thaiföldön, Ausztráliában, Törökországban, Argentínában és Chilében.

 

Amit a Crystal Lagoons-ról tudni kell…
A Crystal Lagoons multinacionális vállalat, amelynek központja az amerikai egyesült államokbeli Florida államban, Miami városában működik. A cég kidolgozott, és 190 országban már szabadalmaztatott egy innovatív koncepciót és technológiát, amely lehetővé teszi bármilyen méretű víztest rendkívül alacsony költségekkel való létrehozását és kristálytiszta állapotban való fenntartását. A Crystal Lagoons' lenyűgöző türkizkék tavai nem csak az ingatlanpiacon eredményezhetnek forradalmi változásokat, hanem a víz- és energiatermelést is gyökereiben alakíthatják át. Az alkalmazási területek száma határtalan: idilli strandokat lehet például létrehozni olyan helyeken, ahol erre eddig gondolni sem lehetett, vagy ipari megoldásokat biztosítani többek közt hőerőművek és adattárak zárt láncú hűtőrendszereihez.
Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Gazdaság rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Facebook

Támogatóink