home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Mi meddig tarthat nyitva Szabadkán?
Pannon RTV
2021.01.12.
LXXVI. évf. 1. szám
Mi meddig tarthat nyitva Szabadkán?

Az élelmiszereket árusító üzletek 21 óráig, továbbá szombaton és vasárnap is nyitva tarthatnak.

Mától, azaz január 12-től a kiskereskedelmi tevékenységeket folytató üzletek, éttermek, kávézók, a kisipari és szolgáltatóipari üzletek, tehát a kozmetikusok, fodrászok és edzőtermek minden nap reggel öt órától 20 óráig tarthatnak nyitva – áll a szabadkai Válságkezelő Városi Törzskar friss közleményében.

Kivételt képeznek a gyógyszertárak, az orvosi, fogászati és állatorvosi ellátást végző rendelők valamint a benzinkutak, amelyek a meghatározott nyitvatartási időn kívül, és hétvégén is működhetnek.

Az élelmiszereket árusító üzletek 21 óráig, továbbá szombaton és vasárnap is nyitva tarthatnak.

A színházak, mozik, múzeumok és képtárak szombaton és vasárnap is, legfeljebb 21 óráig üzemelhetnek.

A vendéglátóipari objektumokban nem engedélyezett az élőzene, 17 óra után pedig semmilyen más formában sem engedélyezett a zene – olvasható a válságstáb határozatában.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..